Een verdiend gelijkspel tegen Reusel Sport

Accommodatie

Onbekend

Reusel Sport – ZSC

Zaterdagmorgen 17 februari. Om 09.15 uur stonden we allemaal klaar om de lange autorit te maken naar Reusel voor de uitwedstijd tegen Reusel Sport. Maar waar was Vince Castelijns??
Na wat telefoontjes bleek dat ze zich hadden vergist in de tijd, 09.00 uur vertrekken stond in de hun agenda en na 10 minuten wachten waren ze maar vast vertrokken 😊

Op het sportpark aangekomen was het snel omkleden geblazen want de tegenstander stond al op het veld te wachten. Al snel bleek dat Reusel maar met zijn 4-tjes waren en wij met 7. Dus drie wissels langs de kant, het is wel eens anders geweest.

ZSC schoot uit de startblokken en zocht meteen de aanval, het was Pleun die al snel een paar goede mogelijkheden kreeg, maar het geluk was niet aan de zijde van Westerhoven.
Reusel kwam wat beter in de wedstrijd en kreeg ook wat mogelijkheden, zo golfde het spel wat op en neer in de beginfase.
Toch was het Pleun Kaptheijns die de 0-1 op het scorebord bracht met een prachtig doelpunt. Na goed voorbereidend werk van zowel Juul Kaptheijns als Vinz van Woerkum ronde ze een mooie solo fraai af.
De ontlading was groot op het veld, maar ook zeker daarnaast, want de supporters van ZSC waren in grote getalen aanwezig 😊

Daarna nam de thuisploeg toch weer het initiatief en maakte vrijwel direct de gelijkmaker, en ook de 2-1 duurde niet lang. Toch lieten de allerkleinste ZSC’ers het koppie niet hangen en was het wederom Pleun die 2-2 tegen de touwen schoot. Zo bleef het de gehele eerste helft gelijk opgaan.
Prachtig om te zien hoe ook bij onze nieuwste aanwinsten Vinz en Vince het enthousiasme er van af spat!! Na een paar keer trainen al zo goed meevoetballen!! Knap hoor!!
 Na rust had ZSC weer het betere van het spel en dit keer was het Quin die scoorde, dit keer na een mooie aanval via Safiya en Luka.
ZSC bleef doorgaan en liep verder uit door wederom 2 goals van Quin. Maar zoals vaker deze wedstrijd kwam de taaie thuisploeg weer terug. Aan het eind van de wedstrijd pikt ook Safiya nog een goaltje mee.

Uiteindelijk stond de eindstand op scorebord, het werd maar liefst 8-8, een prachtige wedstijd van beide kanten.