Molenven 7
5708DW
HELMOND
tel. 0492-534575

We mogen weer vandaag! Vandaag spelen we uit tegen Stiphout Vooruit, sluiten we aan bij de bovenste plekken of haken we af? De wedstrijd begint en we starten weer in onze 4-3-3 opstelling. Het spel gaat op en neer en er zijn wat kleine kansjes op en neer maar niet echt bijzonder. Rond minuut 15 een voorzet die onze spits Casey net naast kopt, hoe mis je hem????? Vanaf minuut 20 maakt hij dit goed en maakt hij in 2 minuten 2 goals, 1 assist van Sjors en 1 van Stan. In de 23e minuut maakt Stan de 0-3 en zo staan we ineens met 0-3 voor. Stiphout word gefrustreerd en begint een beetje tegen elkaar te schreeuwen, wat een joehoes. Er volgen daarna veel aanvallen en we heersen, waaronder een echte  tiki taka aanval via Sjors, Casey, Finn Kwinten en Bram de Wit die Sjors helaas net mist, We zijn los en spelen fantastisch! Casey maakt nog 2 goals door assists van nog 1x sjors en Finn Kwinten. Casey lijkt on fire en we gaan met 0-5 de rust in, wat vooral besproken wordt is dat het belangrijk is dat we doorbouwen en nu ook de 0 houden. Een goede eerste helft dus!

De tweede helft begon niet zo helder door de scheids die niet wist wie er moest aftrappen. Kan gebeuren he ma goed na dat we wisten wie er moest aftrappen waren we weer los en al na 3 minuten spelen geeft sjors weer een assist weg op wie anders als samba niels. (WAT EEN GOAL) zo naar het bovenhoekje stuurt hij de bal. Na de heerlijke goal van niels moesten wij even na denken hoe dit kon maar in de  60ste minuut zijn we dat kwijt en schiet Casey de 7-0 binnen en dan is het nog niet afgelopen voor Casey maar na 4 minuten kopt hij zijn 6de goal binnen ongelofelijk. En of het niet gekker kon broodje (bram) haalt uit vanaf de 16 en boem op de paal helaas maar toch maakt hij het daarna weer goed door een assist te geven of finn kwinten die de 9-0 binnen schiet. Wat een abnormale pot was dit.