5563AV
WESTERHOVEN
tel. 040-2045118

De eerste thuiswedstrijd van ZSC onder slechte weersomstandigheden was niet de beste vertoning van ZSC.
Vessem troefde ZSC op alle fronten af en behaalde een dik verdiende overwinning. Al in de 2e minuut kwam Vessem op voorsprong.
Een voorzet van links werd ongelukkig door Daan Neutkens in eigen doel gewerkt 0-1. In de 14e minuut kwam ZSC voor de eerste keer met een goede aanval maar Olav Kuijlaars schoot de bal voorlangs. Verder was het Vessem dat de wedstrijd bepaalde en in de 23e minuut nam Frans van Diessen de bal aan, passeerde drie ZSC spelers en rondde bekwaam af 0-2. In de 35e minuut kreeg Vessem twee keer de kans om uit te halen maar steeds werd het schot geblokt. Ruststand 0-2.
Na de rust bood ZSC iets meer tegenstand en in de 47e minuut verdween een vrije trap van Olav Kuijlaars maar net over het doel.
Vessen nam het initiatief weer over. Eerst werd nog een doelpunt wegens vermeend buitenspel  afgekeurd en in 75e minuut redde Thijs Houbraken nog voortreffelijk bij een open kans voor Vessem. Maar in de 80e minuut was het toch raak toen Jaap van Diessen een voorzet van rechts binnentikte 0-3. In de 85e minuut kreeg Jeroen v/d Boomen een goede schietkans maar zijn vizier stond niet op scherp.
Uiteindelijk bepaalde Merijn van Ham de eindstand door een strafschop te verzilveren 0-4.